Obrázek článku

Představujeme nové kolekce tréninkového oblečení

Ještě před startem letní přípravy A mužstva představujeme také nové kolekce tréninkového oblečení. Ligový tým se bude připravovat v nové tréninkové kolekci od společnosti Macron, které tentokrát dominuje světle modrá a šedá barva. Kolekce bude již brzy rovněž k dostání v našem fanshopu, objednat ji je možné už nyní na e-shopu. V prodeji budou mikina, tričko, tepláky i kraťasy. Speciálně k této kolekci bude také šedá kšiltovka se světle modrým typografickým symbolem FTK.

Úplnou novinkou pak je rozcvičovací sada, kterou bude A tým používat při předzápasovém rozcvičení těsně před utkáním. Jde o speciální „posprejovaný“ vizuál, který bude v rámci fanshopového prodeje cílit především na mladší generaci. „Zvolili jsme trochu „crazy“ variantu, protože věříme, že si najde své příznivce. Chceme ukázat, že naše produkty nejsou super jen na sportovní kolbiště, ale že se stejně dobře dají nosit třeba k jeansům na večerní párty,“ vysvětluje marketingový ředitel FK Teplice Martin Kovařík.

V představovacím videu se kromě legendy Pavla Verbíře a hráče A mužstva Marka Beránka ukázal fanouškům také dobře známý DJ Márty Čonin, který hraje na zápasech FK Teplice a současně je velkým fanouškem klubu, nebo hráčka ženského týmu žlutomodrých Nikola Krebsová a šéf fanshopu Rostislav Salák. „Myslím, že kdo mě občas ve městě vidí, když hraju na akcích, tak ví, že si rád beru něco z klubového merche, takže už se těším až si vezmu tričko s novým designem, protože to mě fakt baví,“ říká známý teplický DJ.

Nová kolekce na našem eshopu najdete ZDE.

Fotogalerie

Stínadla TV