Obrázek článku

FK Teplice oznamuje spolupráci se společností SPP CZ, a.s., která se stává novým hlavním partnerem klubu

FK Teplice s potěšením oznamuje navázání nového partnerství se slovenskou společností SPP CZ, a.s. (Slovenský plynárenský priemysel), která se stává jedním z hlavních partnerů klubu.

„Jsme velmi rádi, že můžeme oznámit spolupráci s tak významnou společností, jakou je SPP,“ uvedl Pavel Šedlbauer, předseda představenstva FK Teplice. „Věříme, že přinese zajímavé možnosti také pro naše fanoušky a partnery, pro které chystá SPP speciální nabídku.“

SPP je jednou z nejvýznamnějších energetických společností na Slovensku, která se specializuje na dodávky zemního plynu a elektřiny. Skupina SPP dodává zemní plyn a elektřinu takřka 1,5 milionu zákazníků v Česku a na Slovensku - od domácností a drobných podnikatelů až po velké průmyslové a výrobní společnosti. Společnost klade důraz na bezpečnost dodávek a podporu udržitelných energetických zdrojů, čímž potvrzuje svou roli odpovědné firmy v oblasti energetiky.

„Je pro nás ctí stát se hlavním partnerem FK Teplice, který má bohatou tradici a pevné místo v českém fotbale,“ řekl Pavel Jaroš, předseda představenstva SPP CZ, a.s.. „Naše společnost je hrdá na to, že může podpořit klub nejen finančně, ale také prostřednictvím dalších projektů, které připravujeme a které budou mít přínos i pro fanoušky.“

Fanoušci budou moci vidět logo SPP poprvé při utkání FK Teplice už tuto sobotu proti Dukle Praha, které na Stínadlech startuje v 16:00.

Stínadla TV