Obrázek článku

Novým partnerem klubu je Toyota Louwman

FK Teplice hlásí nové partnerství, významným partnerem klubu se stává Louwman Motor Praha s.r.o., společnost obchodující nejen s vozy Toyota a Lexus.

Louwman Group byla založena v roce 1923 jako rodinný podnik. Dnes patří mezi vedoucí automobilové společnosti v Evropě a dominuje svým postavením na automobilovém trhu. Nyní se stává také partnerem FK Teplice. Díky novému partnerství klub rozšiřuje svůj vozový park o tři nové vozy. „Velmi nás těší, že jsme se stali partnery tak významného českého klubu a přejeme šťastné kilometry s našimi vozy“ říká Martin Čihák, obchodní ředitel Louwman Motor Praha.

Vozový park FK Teplice se tak rozšířil o Toyotu Camry, Toyotu Corollu Touring Sports a Toyotu Proace City, které bude využívat obchodní úsek, marketingový úsek a technický úsek klubu. „Velmi si vážíme nové spolupráce, která věříme, že našemu klubu přinese spoustu šťastných ujetých kilometrů nejen na cestách na ligová klání, ale také za našimi partnery,“ přeje si obchodní ředitel FK Teplice Přemysl Hruška.

Stínadla TV