Obrázek článku

Co všechno na vás v neděli čeká na Stínadlech?

Nedělní první finálové utkání skupiny o Evropu nabídne kromě samotného zápasu FORTUNA:LIGY také spoustu doprovodného programu, tak se pojďme podívat, jaký přesně!

Program na Stínadlech začne už ve 12:30, fanoušci si budou moci dát dobrý nedělní oběd přímo ve fanzóně, která se otevře půl hodiny po poledni. V nabídce najdou burger ze 100% hovězího masa, smažák v housce, hranolky, klobásu v bagetě, párek v rohlíku nebo grilovaný hermelín. Spláchnout to pak budou moci točeným Březňákem 11, Aperolem Spritz, Proseccem nebo Malinovkou. U foodtrucku bude připraveno také posezení.

Kromě výborného cateringu se ve stejný čas rozběhnou také jednotlivá stanoviště fanzóny, k dispozici bude skákací hrad, malování na obličej, esportový koutek, fotbalová manéž pod vedením trenérů přípravek, střílení z luku a podobné atrakce pod vedením studentek SŠ AGC a také soutěž v kopání branku. K tomu všemu bude hrát oblíbený DJ Márty Čonin.

Ve 13:30 se do fanzóny dorazí podepisovat vykartovaný Nemanja Mićević. Samozřejmě bude možné si s s ním udělat také fotku nebo selfie.

V rámci celého programu fanzóny bude opět probíhat také kvalifikace do poločasové soutěže, tu najdou zájemci z řad dětí ve fotbalové manéži trenérů přípravek.

Samotný stadion se otevře ve 14:00, už hodinu před tím bude možné přijít na nákup do fanshopu nebo na pokladny stadionu. Program s moderátorem začne před zápasem cca ve 14:30. Těsně před výkopem v 15:00 pak bude následovat slavnostní ceremoniál, kdy bude přejmenován sektor 30 na sektor Tomáše Grigara.

O poločase pak bude následovat finále dětské soutěže, do které se kvalifikují finalisté ve fanzóně.

Doražte v neděli už s předstihem na Stínadla a užijte si našlapaný program prvního zápasu finále skupiny o Evropu! Permanentky jsou pro tento zápas v platnosti, jednorázové vstupenky jsou v prodeji ZDE.

Stínadla TV