Obrázek článku

Domácí dvojboj odstartuje v sobotu s Karvinou

V sobotu na Stínadla přijede Karviná, která má v tabulce stejně jako Teplice zatím 3 body. Žlutomodří chtějí hodit za hlavu nepovedený závěr minulého utkání na Slavii a tentokrát vyhrát. "Trochu jsme si to vyříkali. Děláme obrovské chyby, které nás srážejí. Ty sice k fotbalu patří, ale musíme jich dělat co nejméně," uvedl Robert Jukl.

Karviná minulý týden prohrála s Bohemians, v utkání však byla rovnocenným soupeřem a vytvořila si řadu šancí. Nedá se tak čekat, že půjde o snadného soupeře. Teplicím však mohou pomoci fanoušci. Na výhodu hraní na Stínadlech upozorňoval i Ondřej Prášil: "My si v domácím prostředí věříme, Sparta ani Liberec, který jsme porazili, to tu neměli jednoduché. Věříme, že fanoušci zase klukům pomohu a my ten zápas zvládneme." Týden po zápase proti Slezanům hrají Teplice opět doma s Mladou Boleslaví a hráči i trenéři se na domácí atmosféru dvě kola v řadě velmi těší.

Tepličtí příznivci mohou doufat, že se protáhne série bez porážky proti Karviné, která trvá 5 vzájemných duelů. Utkání začíná v sobotu 24. 8. od 17:00, chybět nebude ani předzápasová fanzóna.


Stínadla TV