Obrázek článku

Před návratem do školy čeká děti i dospělé bohatý program ve fanzóně!

​Ještě, než začne školní rok, odehrají Teplice v neděli 1. září od 17 hodin domácí utkání s Mladou Boleslaví. Očekává se příznivé počasí, a tak i tentokrát budete moci navštívit venkovní fanzónu na umělé trávě.

Pro děti i dospělé budou tentokrát připraveny fotbalové šipky, cornhole nebo ministolní fotbal. Vrací se také fotokoutek Fotonaut, díky kterému si na konec letních prázdnin můžete odnést trvalou památku.

Chybět nebudou ani naše osvědčené „taháky“. Navštívit můžete herní koutek FK Teplice esports s virtuálním fotbalem, fotbalové dovednostní soutěže s trenéry přípravek, nebo stanoviště na kterém vám studentky střední školy AGC vyzdobí obličej klubovými barvami. Pravidelnou součásti fanzóny již je i skákací hrad nebo střílení z luku a podobné aktivity pro děti.

Samozřejmostí je ve vysokých teplotách také občerstvení, ve kterém se můžete zchladit limonádou či pivem nebo něčím dobrým na zub. Před utkáním bude otevřen i fanshop, který nabídne stálý sortiment dresů, sportovního oblečení, i celou škálu žlutomodrých suvenýrů.

Vstupenky na utkání kupujte zde, do fanzóny na umělé trávě je jako obvykle vstup volný. "Půjde o poslední letošní fanzónu na umělé trávě, od příštího zápasu už se přesuneme do prostoru pod sektorem 15 na ochozu stadionu, kde bychom před utkáním s Ostravou chtěli představit novinky, které pro fanoušky chystáme v rámci tohoto prostoru," říká marketingový ředitel Martin Kovařík k příštím plánům s fanzónou.

Stínadla TV