Obrázek článku

Klub získal potřetí Cenu hejtmana za společenskou odpovědnost

Zástupci FK Teplice převzali na slavnostním vyhlášení v Mostě Cenu hejtmana Ústeckého kraje za společenskou odpovědnost. Teplický klub dokázal zvítězit v jedné z hlavních kategorií osmého ročníku této prestižní soutěže, kterou pořádá Hospodářská a sociální rada Ústeckého kraje společně s Ústeckým krajem a Radou kvality ČR.

„Velmi si tohoto dalšího ocenění naší práce v oblasti společenské odpovědnosti vážíme. Prostřednictvím řady našich CSR programů jsou u nás dlouhodobě podporovány zejména projekty ze sociální oblasti, které jsou nejčastěji zaměřeny na místní komunity, děti a mládež, seniory, handicapované či nemocné občany. Mnoho aktivit v této oblasti je rozvíjeno i směrem k mládežníkům FK Teplice,“ říká CSR manažer FK Teplice Vilém Kunz.

„Nesmírně důležitá je i činnost Nadačního fondu FK Teplice, jehož prostřednictvím se snažíme pomáhat zejména na Teplicku a v Ústeckém kraji,“ doplňuje předseda správní rady Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík.

Před nedávnem byl klub za své společensky odpovědné aktivity oceněn již počtvrté v historii i Cenou Lukáše Přibyla, kterou tradičně vyhlašuje Ligová fotbalová asociace.

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV