Obrázek článku

Aukce dresů na podporu Nadačního fondu FK Teplice

FK Teplice připravuje v následujících dnech speciální dražbu, která fanouškům přináší jedinečnou příležitost získat podepsané dresy svých oblíbených sportovců a zároveň podpořit Nadační fond FK Teplice. Výtěžek z této dražby bude věnován na podporu našich charitativních aktivit, které pomáhají lidem i organizacím v regionu.

Co můžete vydražit?

Podepsaný dres Ondřeje Kričfalušiho z letošní sezóny

Dres našeho obránce Ondřeje Kričfalušiho je připraven pro všechny, kdo fandí žlutomodrým barvám. Dres pochází z aktuální sezóny a je opatřen osobním podpisem hráče.

Dres HC Verva Litvínov s podpisy celého týmu

Fanoušci hokeje budou mít příležitost vydražit dres HC Verva Litvínov z minulé sezóny, podepsaný všemi hráči týmu. Dres věnoval náš partnerský klub v rámci Charitativního dne na Stínadlech.

Dres BK Armex Děčín Jordana Ogundirana s podpisy celého týmu

Pro milovníky basketbalu nabízíme dres Jordana Ogundirana z BK Armex Děčín, na kterém najdete podpisy všech členů týmu. Tento unikátní dres jistě ocení každý fanoušek basketbalu a děčínského týmu. Dres věnoval náš partnerský klub v rámci Charitativního dne na Stínadlech.

Jak se zapojit do dražby?

Dražba bude probíhat online v následujících dnech na facebooku FK Teplice. Příhozy budou probíhat přímo pod příspěvkem k dané aukci.

Podpořte Nadační fond FK Teplice

Nadační fond FK Teplice se dlouhodobě věnuje charitativním aktivitám a podporuje řadu projektů, které mají pozitivní dopad na náš region. Díky vám můžeme pokračovat v této práci a pomáhat tam, kde je to nejvíce potřeba.

Získejte originální sportovní suvenýr a podpořte dobrou věc. Přidejte se k nám a staňte se součástí žlutomodré rodiny, která pomáhá nejen na hřišti, ale i mimo něj.

Stínadla TV