Obrázek článku

Představujeme dresy pro sezónu 2024/25

S blížícím se startem nového ročníku představujeme nové dresy, ve kterých žlutomodří odehrají následující sezónu. Dresy jsou inspirovány slavnou sadou z roku 1999, ve kterých přesně před čtvrtstoletím odehráli Verbíř, Frťala, Divecký, Fousek a spol. památné bitvy proti Borussii Dortmund v posledním předkole Ligy mistrů.

Dresy jsou opět vyrobeny italskou sportovní značkou Macron, navrženy byly jejich designéry na základě požadavků klubu. “Už loni v září jsme na dresech přímo v Bologni pracovali, jednoznačným zadáním bylo vycházet ze slavné sady z před pětadvaceti let kvůli tomuto výročí,” říká marketingový ředitel Martin Kovařík.

Spojovacím prvkem mezi domácími, venkovními i brankářskými dresy jsou vertikální blesky, které byly právě i na legendární sadě z roku 1999. “Na domácích dresech jsou blesky embosované, tedy vyražené, a jsou tím pádem decentnější, na venkovních a brankářských jsou sublimované a více viditelné,” doplňuje Kovařík.

Novinkou, kterou fanoušci najdou rovněž na všech variantách dresů, je vlajka města Teplice vzadu pod límečkem. “Jsme hrdí, že reprezentujeme naše město, proto jsme chtěli na dres umístit jeden z jeho symbolů,” říká ředitel FK Teplice Rudolf Řepka. Město Teplice je jako jeden z důležitých partnerů klubu na dresu také v podobě reklamy na rukávu. Reklamy budou na dresech znovu v jedné barvě jako u předchozích sad.

Na všech sadách bude použit klubový font pro jména a čísla, v číslech bude opět vyříznut typografický symbol z klubového loga. Ani v letošní sezóně nechybí na vnitřním švu domácího dresu silikonový pásek s nápisem z fanouškovského chorálu “Na Stínadlech doma jsme”.


Domácí i venkovní dresy je už nyní možné objednávat na eshopu FK Teplice ZDE. Zítra (v pondělí 1.7.) je bude možné také zakoupit přímo ve fanshopu. Prodávané dresy ve fanshopu jsou totožné jako zápasové dresy A mužstva, nejde o repliku, pouze je na nich naflokováno méně reklam.



Domácí zápasová sada bude stejně jako minulý rok složena ze žlutého dresu a modrých trenek. Úplnou novinkou je venkovní sada, která se skládá z tyrkysového dresu, bílých trenek a tyrkysových stulpen, použity jsou tmavě modré reklamy. “Tyrkysová barva je naší letošní linkou, navazuje na tréninkovou sadu, která měla v minulém týdnu při představení velký úspěch,” dodává Kovařík

Brankářské sady tentokrát budou černé, zelené a červené a navazují svým designem a technikou výroby na venkovní sadu.

Dresy můžete objednávat ve fanshopu ZDE.

Stínadla TV