Obrázek článku

Ve fanzóně budeme pokračovat v soutěži o Nintendo Switch!

Vyhrajte Nintendo Switch! Ve spolupráci s naším esportovým týmem FK Teplice esports jsme si pro vás připravili něco, co tu ještě nebylo. Po celou jarní část soutěžíme o nadupanou herní konzoli, kterou si můžete brát i na cesty.

Co proto musíte udělat? Je to jednoduché! Dojít na domácí zápas, zastavit se ve fanzóně, která je vždy dvě hodiny před startem utkání, a zahrát si EA FC.

Máte dvě možnosti, jak můžete získávat body do celkového hodnocení:
a) Zahrát si na legendární obtížnost zápas (poločas 3 minuty). Pokud vyhrajete, získáváte tři body. Pokud bude remíza po standardním hracím čase, získáváte jeden bod.
b) Chcete větší výzvu? Pojďte zkusit vyzvat našeho esport hráče! Zde platí zisk bodů dvojnásobně! Za výhru šest bodů, za remízu dva.

Po prvním soutěžním zápase je ve vedení Péťa Z. s přezdívkou Martinéz, který si jako jediný zvolil hru proti počítači a získal díky tomu 6 bodů za dvě výhry. Ostatní hráči vyzvali Aubíka, ale nezískali proti němu žádnou výhru.

Veškeré informace k soutěži Vám přímo na stánku ve fanzóně vždy moc rád sdělí na stánku fanzóny Štefan Šraga. Pokud nebudete něco vědět nebo se budete chtít zeptat, hledejte tedy Štefana. Věříme, že tato netradiční soutěž Vás bude bavit i nadále!

Fanzóna probíhá vždy dvě hodiny před zápasem. První hodinu a půl si mohou jednotliví hráči zahrát maximálně dva zápasy, abychom zaručili, že se dostane na co nejvíce hráčů. Posledních 30 minut už bude klasická ,,fronta" a na koho se dostane, ten bude hrát.

Kdo přijde zkusit štěstí na středeční zápas s Olomoucí, který startuje v 17:30, fanzóna pak už v 15:30!

Stínadla TV