Obrázek článku

Marek Beránek: Nálada v týmu se zlepšila

Vinou série zdravotních komplikací vynechal v aktuální sezóně Marek Beránek několik zápasů. Nyní je však zpět v plné síle a my jsme jej vybrali k rozhovoru pro klubový web.

Ty jsi měl letos trochu smůlu na zdravotní stav. Nejprve jsi měl otřes mozku, pak nějaké další komplikace. Teď už zase naskakuješ v áčku i béčku, jaká byla ta cesta zpět?

Vracel jsem se po dlouhé době. Nejprve jsem měl zmíněný otřes mozku, pak přišlo zranění lýtka. Když jsem se do toho postupně dostal, tak jsem onemocněl. Musel jsem pak znovu nabírat kondici. I díky béčku jsem se pak ale zapracoval zpátky a teď se cítím v pohodě.

Teď už jsi tedy zase v plném tréninku, do kterého se s vámi aktuálně zapojili i vybraní hráči mládeže. Je to i pro vás nějaká změna, oživení?

Mladší kluci z dorostu dostali příležitost díky reprepauze. Pro ně je to obrovská zkušenost, když trénují s A-týmem, a i pro nás je to zase něco nového.

Ty ses vrátil po zranění zrovna v době, kdy se týmu začalo konečně dařit získávat body. Zvedla se i týmová nálada?

Určitě se to zlepšilo po tom týdnu, kdy jsme hráli v Milíně a Pardubicích. Proti Dukle jsme si věřili po první půle na tři body, což se bohužel nepovedlo. I tak je ale na reprepauzu v kabině slušná nálada a můžeme se tak naplno připravovat na další utkání.

Stínadla TV