Prague Raptors - FK Teplice AŽ 2:4 (2:4)

Prague Raptors - FK Teplice AŽ 2:4 (2:4)

Prague Raptors Football Club
N3, II. Liga žen,
Prague Raptors Football Club FK Teplice
2:4
Logo

Statistiky

Branky: 3. Houbová, 5. Demirel Holli Elif - 6. Vaníčková, 10. Málková, 12. Hoffmannová, 38. Hrdličková. Rozhodčí: Kánská Blažena – Brzková Adéla, Svobodová Simona. Diváků: 80.

Team logo

Prague Raptors Football Club

Frolíková - Vytlačilová, Nordskog Synne Yesto, Dědinová, Simoes Cordeiro Ana Rita - Umehara, Neese Virginia Rhodes, Navrátilová - Houbová, White, Demirel Holli Elif
Team logo

FK Teplice

Pilná - Kolářová, Hoffmannová, Rezková, Kožarská - Neumanová, Němcová, Málková - Vaníčková, Henychová, Hrdličková

Komentář k zápasu

Utkání mezi Teplicemi a Prague Raptors přineslo gólové hody hned v prvních minutách. Ve 3. minutě zápasu domácí hráčky otevřely skóre a v 5. minutě dokonce zvyšovaly na 2:0. Za Teplice ovšem pohotově odpověděla Vaníčková, která se probojovala vápnem a ranou pod břevno nekompromisně zavěsila. Netrvalo dlouho a v další gólové šanci se ocitla Málková, která se ve vápně šikovně uvolnila a střelu na zadní tyč proměnila ve vyrovnávací gól. Hostující hráčky dokonaly skvělý obrat ve 12. minutě po rohovém kopu. Zmatek ve vápně využila Hoffmannová, která si po několika neúspěšných zakončení našla odražený míč a poslala Teplice do vedení. Další šance si vypracovaly i Raptors, ani jedna ze střel, které vyslaly na bránu, však neměla gólové parametry. Na druhé straně přišlo opět zakončení hostující stoperky z rohového kopu, ale ani tentokrát se skóre nezměnilo. To už ovšem neplatilo ve 38. minutě, kdy chyby v rozehrávce využila Hrdličková a zvýšila na 4:2. V prvním poločase se již více nestalo a Teplice tak odcházely do kabin s dvougólovým náskokem.

Začátek druhé půle patřil opět domácímu celku. Nepřesné malé domů využila útočnice Prague Raptors, která obešla gólmanku a poslala míč na bránu, do které naštěstí nedoputoval díky zákroku hostující stoperky. Ani další akce z levé strany neskončila gólem do sítě Teplic, když včasným vyběhnutím zmařila šanci gólmanka Pilná. V 58. minutě mohlo být definitivně rozhodnuto. Vaníčková ukořistila míč na levé straně a přihrála do vápna Drbalové, která jen o centimetry minula brankovou konstrukci. V následujících minutách měly otěže ve svých rukách spíše teplické hráčky, které si vytvářely slibné šance. Jednu z nich měla na kopačkách Němcová, která využila nepřesné přihrávky domácí gólmanky a zakončovala jen těsně nad břevno. Závěr zápasu již žádné zajímavé momenty nenabídl, Teplice si zaslouženě odvážejí 3 body a podařilo se jim tak opět stáhnout náskok na předposlední Duklu Praha.

Stínadla TV