Obrázek článku

Doražte v sobotu do velké fanzóny!

​V sobotu je tu jeden z největších zápasů na teplických Stínadlech, je tu totiž duel FK Teplice - AC Sparta Praha! Hrát se bude od 17:00, ale ještě předtím je pro fanoušky připravena velká fanzóna na umělé trávě, která odstartuje ve 14:00, ale už ve 13:00 si tam budete moci přijít dát k sobotnímu obědu burger či hranolky od TØDI burger and fries.

Kromě výtečných burgerů toho na vás ve fanzóně čeká ještě mnohem víc! Budete si moci zasoutěžit s moderátory FK Teplice v kopání na branku, nechat si namalovat na obličej logo FK Teplice, kvalifikovat se do poločasové soutěže ve fotbalové manéži mládežnických trenérů nebo si zablbnout v dalších dětských atrakcích od střední školy AGC.

Ovšem připraveny jsou také různé novinky, na umělé trávě najdete tentokrát i fotbalové šipky, cornhole nebo ministolní fotbálek. S ukázkami resuscitace dorazí Český červený kříž. Nebude chybět také stan partnera klubu společnosti Platinum Natural.

Památku na sobotní odpoledne v podobě fotografie si budete moci odnést z fotokoutku s Fotonautem, který pro Vás bude připraven. Chybě nebude ani tradiční skákací hrad nebo esportový koutek s FK Teplice esports, kde si pro Vás Štefan Šraga a jeho tým připravují také další překvapení.

V 15:00 proběhne navíc autogramiáda bývalé kapitánky české fotbalové reprezentace a dvojnásobné nejlepší fotbalistky ČR Lucie Voňkové spolu se zraněnými hráči A mužstva.

Tak doražte v sobotu na teplická Stínadla už s předstihem a užijte si parádní fotbalové odpoledne a podvečer!

Veškeré informace ke vstupenkám a jejich rozdělení najdete ZDE.

Permanentky lze zakoupit ZDE.

Předprodej jednorázových vstupenek probíhá přes tyto odkazy:

Domácí fanoušci!

Fanoušci AC Sparta Praha!

Stínadla TV