Líšeň - Teplice AŽ 4:1 (2:0)

Líšeň - Teplice AŽ 4:1 (2:0)

SK Líšeň
12. kolo, II. Liga žen,
SK Líšeň FK Teplice
4:1
Logo

Statistiky

Branky: 38. Murnyk ,42. Špičková, 58. Komárková, 65. Murnyk. Rozhodčí: Fraňková Kateřina – Suchá Klára, Mikuláštiková Michaela. Diváků: 50.

Team logo

SK Líšeň

Skřepská - Fryčová, Kukučová, Špičková, Šanderová - Murnyk, Rotreklová, Chodilová - Petrašová, Komárková, Odehnalová
Team logo

FK Teplice

Pilná - Krebsová, Hoffmannová, Rezková, Kožarská - Neumanová, Němcová, Drbalová - Kolářová, Vaníčková, Málková

Komentář k zápasu

Ve 12. kole zajížděly teplické ženy na půdu Líšně, která si drží třetí pozici v tabulce. Utkání se hrálo na trávnatém povrchu, což bylo pro Teplice poprvé v letošní sezoně. Na začátku utkání se dostala do šance Drbalová, která ihned prověřila domácí gólmanku. Střelou za vápnem se pokoušela ohrozit bránu také Vaníčková, její střela ale neměla potřebné parametry. Na druhé straně se dostala ke slovu také Líšeň, když se domácí útočnice snažila prosadit po samostatném úniku po lajně. V další velké šanci se ocitl opět domácí tým, skvělým obranným zákrokem ji ale překazila hostující stoperka. Ve 38. minutě se již Líšeň radovala poprvé. S míčem za teplickou obranu si domácí útočnice poradila a ve velké šanci nezaváhala. O tři minuty se opět radoval domácí tým. Po zahrání standardní situace z poloviny hřiště zaváhala hostující gólmanka a míč zapadl do sítě. Po první půli tak Teplice odcházely do kabin s dvougólovým mankem.

Druhý poločas začaly lépe domácí hráčky, které se ihned dostaly do slibné příležitosti. Po deseti minutách se dostala na dostřel brány Neumanová, bohužel pro Teplice ale nedala střele potřebnou razanci. V 60. minutě přišla pro hostující hráčky studená sprcha. Útočnou akci Líšeň zakončila přesně a zvýšila svůj náskok na 3:0. Po pár minutách přidal domácí tým ještě jeden zásah a zápas byl téměř rozhodnutý. Na konečných 4:1 ještě snižovala po pěkné akci hlavou Henychová. Více již samotný zápas nenabídl, tudíž i druhý jarní zápas končí pro teplické ženy porážkou.

Stínadla TV