Mladá Boleslav B - Teplice B 0:1 (0:0)

Mladá Boleslav B - Teplice B 0:1 (0:0)

FK Mladá Boleslav
28. kolo, Fortuna ČFL B - Česká fotbalová liga,
FK Mladá Boleslav FK Teplice
0:1
Logo

Statistiky

BRANKY: 81. Kapur (Pokutový kop). ŽK: 70. Rulc - 40. Hrdlička, 90+3. Kapur. ROZHODČÍ: Fišer - Svoboda, Arnošt. DELEGÁT: Peterka. DIVÁCI: 100.

ZÁPASOVÉ STATISTIKY:
Střely na branku 5:5 (3:2, 2:3) - Střely mimo branku 5:4 (4:2, 1:2) - Střely zblokované 5:6 (3:2, 2:4) - Střely celkem 15:15 (10:6, 5:9) - Vyložené šance 3:1 (0:1, 3:0) - Rohy 7:5 (5:1, 2:4) - Ofsajdy 0:3 (0:1, 0:2) - Fauly 6:12 (2:6, 4:6).

Team logo

FK Mladá Boleslav

SESTAVA: Kořán - Novák, Rulc (K), König - Tvrdý, Kodad, Dohalský (85. Gregor), Tichý - Kaulfus (65. Vostřel), Howard, Vlček (65. Peterka).

PŘIPRAVENI: Zaplatílek - Fodor.

TRENÉŘI: Malura - Vizingr, Roudnický, Knobloch.

Team logo

FK Teplice

SESTAVA: Němeček - Tsykalo, Foungala, Hrdlička - Hora (71. Pokorný), Emmer, Křišťan, Bednár (53. Kapur) - Trnovec (87. Kříž), Vachoušek (K), Procházka (87. Köstl).

PŘIPRAVENI: De Monte - Lukáš, Korselt.

TRENÉŘI: Šourek - Stožický, Novák.

Komentář k zápasu

B-tým FK Teplice v neděli dopoledne zamířil na Městský stadion do Mladé Boleslavi k mistrovskému utkání 28.kola skupiny B České fotbalové ligy. Skláři dnešní fyzicky a také psychicky náročný duel s mladoboleslavskou rezervou nakonec úspěšně zvládli a po vítězné brance Miloše Kapura ze značky pokutového kopu si připsali na své konto další tři veledůležité mistrovské body.

První poločas byl hlavně urputným bojem mezi šestnáctkami domácí Boleslavi a hostujících Teplic. Větší počet střel byl v těchto fázích utkání na straně hráčů v bílých dresech, ale dlouho nepřicházela žádná vyložená šance ani na jedné straně. Nejvážnější příležitost domácích přišla ve 35.minutě po hlavičce Martina Rulce, které ale skončila nad břevnem teplické branky. První opravdová příležitost ale přišla z kopaček teplických hráčů. Ve 44.minutě z pravé strany centroval Dominik Procházka, míč pustil mezi nohama Matyáš Vachoušek a ve vyložené pozici mezi penaltou a malým vápnem Boleslavi se ocitl Jakub Emmer. Kuba ale ve vyložené pozici trefil připraveného domácího brankáře Davida Kořána.

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté ze severu Čech, když po několika minutách ohrozili branku Středočechů celkem 3x a zároveň si vypracovali v krátkém sledu také 3 rohové kopy. První vyložená příležitost druhého poločasu ale přišla z kopaček domácích. V 56.minutě trefil břevno teplické branky Jakub Vlček po přihrávce Ladislava Kodada. V následujících minutách se delší dobu hrálo nahoru a dolů, ale bez vážnější příležitosti. Jediná branka utkání padla v 81.minutě, kdy obrana domácích faulovala ve vlastní šestnáctce po celé utkání velmi dobře hrajícího teplického stopera Yehora Tsykala. Míč si na značku pokutového kopu postavil Miloš Kapur a s přehledem překonal mladoboleslavského Davida Kořána – 0:1. O dalších 5 minut později přišli dvě vyložené příležitosti Mladé Boleslavi, kdy nejprve první gólovou střelu odvrátila teplická obrana na roh. Z rohu přišla zase gólová hlavička domácích z bezprostřední blízkosti, kterou ale zákrokem utkání zlikvidoval opět skvělý Luděk Němeček.

Hlavní rozhodčí Pavel Fišer nakonec nastavil nad rámec řádné hrací doby celé 4 minuty, které ale obětavě a pozorně hrající defenziva Sklářů bez větších problémů zvládla a celý tým Teplic se tak mohl radovat z další velmi důležité výhry.

Fotogalerie

Stínadla TV