Obrázek článku

I na posledním zápase soutěžte s Mar-Exem

Tepličtí fandové jsou již zvyklí na možnost soutěžit s věrnostním systémem klíčenek a karet Mar-Ex, který pravidelně odměňuje návštěvníky Stínadel, kteří jsou jeho členy. Pokud se chcete zúčastnit jednotlivých akcí zařazených do systému Marketing Exchange a získávat drobné nebo i větší benefity a mít šanci účastnit se slosování o zajímavé ceny, tak se staňte se účastníkem systému a získejte svoji osobní klíčenku Mar-Ex. Nejjednodušší cestou je navštívit FanShop teplického klubu.

I při posledním ligovém zápase se mohou fanoušci těšit na hodnotné ceny! Budeme v poločasovém slosování soutěžit o hlavní cenu, kterou obstará partner FK Teplice Autosalon Most - váš prodejce Hyundai v regionu. Ten věnuje na každý zápas exkluzivní cenu Automobil HYUNDAI s plnou nádrží na víkend. Navštivte tedy Stínadla, kupte si klíčenku a vyražte s rodinou na víkendový výlet s automobilem HYUNDAI od FK Teplice. Kromě krásné první ceny čekají na fanoušky i další zajímavé a hodnotné výhry, například poukázka na 1000 Kč do OC Olympia, poukázky do restaurací Luna, Rozhled a Nexo, lístky do Krušnohorského divadla v Teplicích, věcné ceny a poukazy od Big Bubbles v OC Olympia Teplice. Soutěžit s FK Teplice při domácích zápasech se tak opravdu vyplatí!


Ceny poločasového slosování:

1. cena
Zapůjčení automobilu s plnou nádrží na víkend od Autosalonu Most, 5x bubble tea, tričko BigBubbles - předání na hrací ploše.
2. cena
Poukázka na 1000 Kč do obchodů v OC Olympia Teplice, 2x lístek na představení v Krušnohorském divadle v Teplicícch 3x bubble tea, tričko BigBubbles.
3. cena
Poukázka v hodnotě 500 Kč na konzumaci v restauracích Luna, Rozhled a Nexo, 3x bubble tea, tričko BigBubbles.
4. cena
Poukázka v hodnotě 200 Kč na konzumaci v restauracích Luna, Rozhled a Nexo, 2x bubble tea.
5. cena
Poukázka v hodnotě 200 Kč na konzumaci v restauracích Luna, Rozhled a Nexo, 2x bubble tea.

Patronem zápasu je Benjamin Balázs
Každý zápas Na Stínadlech má z pohledu systému Marketing Exchange svého patrona. Počítačový systém sleduje počet fanoušků, kteří zaregistrují svoji účast na terminálu Mar-Ex a každému osmému návštěvníkovi přidělí fotografii aktuální hvězdy teplického týmu. Pro zápas s Hradcem se můžete těšit na Benjamina Balázse.

Stínadla TV