Obrázek článku

FK Teplice se omlouvá za chování hráčů po konci utkání s FC Hradec Králové

Vedení FK Teplice se tímto omlouvá všem fanouškům za chování týmu po skončení prohraného utkání s FC Hradec Králové. Hráči po překvapivé prohře nešli poděkovat fanouškům a raději zvolili rychlý odchod do šaten. Během zápasu fanoušci oslavili 70 let výročí klubu a vydařeného chorea i celkové spolupráce si klub nesmírně váží. Speciální poděkování pak patří dvěma nejaktivnějším skupinám fanoušků a to Sektoru 15 a Fanklubu FK Teplice, kteří pravidelně podporovali klub během tohoto ročníku nejen na domácí půdě, kde se starali o vynikající kulisu, ale také na hřištích soupeřů.

Hráči si tuto chybu, neúctu a zkratové jednání uvědomují a chtějí fanouškům nabídnout způsob, jak toto jednání napravit. Klub takové chování hráčů zcela odsuzuje a nastaví takové principy, aby se podobný incident již v budoucnu neopakoval.


FK Teplice obsadil v letošním ročníku v pořadí návštěvnosti na domácím stadionu čtvrté místo, navštěvovanější byly pouze obě pražská "S" a mistrovská Plzeň, čehož si klub velmi cení. Těšíme se s fanoušky na shledanou na startu nového ročníku SYNOT ligy v závěru července nebo ještě předtím 18. července na oslavy 70 let klubu, které proběhnou na Stínadlech jako Den fotbalu v Teplicích. Přichystán bude u této příležitosti také bohatý doprovodný program.

Stínadla TV