Obrázek článku

Zdeněk Ščasný: Nejvíc si přeji, aby byl celý tým zdravý

Zdeněk Ščasný již vyhlíží odlet na soustředění na Kypr, kde jeho tým čeká vrchol herní přípravy na ligovou soutěž. Pro kouče žlutomodrých je nyní nejdůležitější, aby všichni hráči zůstali zdraví

Jak hodnotíte zápas proti Českým Budějovicím? "V zápase proti Českým Budějovicím pro mě bylo hlavním cílem, aby se nikdo z hráčů nezranil, protože terén byl katastrofální, navíc panoval obrovský mráz, takže spokojenost je hlavně s tím, že jsme zápas odehráli bez zranění."


A co celý turnaj? "Co se týče celého turnaje, tak pro mě nebyly nejdůležitější výsledky, ale hlavně předvedená hra a tam to bylo střídavé. V prvních zápasech jsem nebyl nejspokojenější. Se Slavií a s Budějovicemi v druhé půli už to bylo lepší a byly tam pasáže, se kterými jsem byl spokojený."

Nyní vás čeká poslední týden v domácích podmínkách před odletem na Kypr, co bude v plánu? "Týden dojedeme tréninkově, od pondělí do čtvrtka budeme trénovat v domácích podmínkách a v pátek poté máme poslední přátelák před odletem. Nyní si nejvíc přeji, aby všichni hráči byli v pořádku a odletěli jsme kompletní."

Proti Českým Budějovicích chyběl Francis Litsingi, šetřil jste ho ještě po nachlazení?

"Chybělo víc hráčů, Litsingi už začal trénovat, ale nechtěl jsem ho nasazením v tomhle mrazu poslat zpátky do postele, tak absolvoval jen trénink a nechal jsem ho doma."


Stínadla TV