Obrázek článku

V sobotu přijedou České Budějovice

Velmi důležité utkání čeká teplické hráče už tuto sobotu proti Českým Budějovicím. "Jde o zápas, který když zvládneme, tak pořád žijeme. Čeká nás série utkání, která nám musít dát naději se do konce rvát o záchranu. Pokud tenhle zápas nezvládneme, tak to bude hodně složité, takže se musíme na utkání dobře připravit a zvládnout ho," říká k utkání trenér Zdeněk Ščasný. "Jde o moc důležitý zápas a všichni si to uvědomujeme. Je to pro nás jedna z posledních šancí, jak se zvednout a odskočit od sestupové pozice," dodává Admir Ljevakovič.

Ten už by měl být připraven do utkání zasáhnout, i když ho, spolu se Štěpánem Vachouškem, trenér Ščasný v minulém týdnu šetřil. K dispozici by měl být i Josef Kaufman, který v Plzni musel kvůli zranění střídat. "Já věřím, že všichni budou na tenhle důležitý zápas v pořádku," říká optimisticky kouč.


V těchto důležitý zápasech bude pro mužstvo ohromně důležitá divácká podpora, s čímž souhlasí i Zdeněk Ščasný: "Fanoušci nám v předchozích zápasech moc pomáhali. Věřím, že na Stínadla dorazí, i když to asi nebude deset tisíc. Když uvidí, že dřeme, tak nás snad podpoří zase a hráči je za to odmění vítězstvím."

Tímto kolem startuje také projekt Ligové fotbalové asociace s názvem Zelený život, o kterém se víc dočtete v zápasovém magazínu ŽLUTÁ MODRÁ. Na dobrou věc se rozhodli přispět také tepličtí hráči. Ti v rámci projektu Zelený život přispějí finančním darem na Sportovní klub vozíčkářů. "Když nám Jan Skýpala řekl myšlenku celého projektu, tak jsme ani na vteřinu neváhali a hned jsme se rozhodli přispět na dobrou věc," říká za celý tým kapitán Admir Ljevakovič.

Utkání proti Českým Budějovicím se hraje na Stínadlech v sobotu od 16:00. Neváhejte a doražte na Stínadla!

Stínadla TV