Obrázek článku

Ve středu míří B-tým Sklářů do Pardubic

B-tým Teplic míří ve středu 23. října ráno k předehrávce mistrovského utkání 16. kola skupiny B 3. české fotbalové ligy do Pardubic. Utkání má výkop v 11:00 na přírodním trávníku fotbalového stadionu Pod Vinicí.

Pardubice jsou pod vedením trenéra Dušana Žmolíka a jeho asistenta Ondřeje Herzána momentálně s bilancí 4 - 3 - 5 s celkovým skóre 19:16 a s 15 mistrovskými body na 7. místě třetiligové tabulky.

B-tým Pardubic v sobotu 19. října hostil v domácím prostředí Spartu Kolín. V tomto utkání Pardubice hosty z Kolína rozstříleli vysokým skóre 7:0. Hattrickem se blýskl Dominik Mareš. Další branky přidali Machů, Zarate, Brož a Koukola.

V tomto utkání nastoupil B-tým Pardubic v této sestavě: Šimon - Svatoš, Tecl, Koukola, Mareš, Flaška (31. Machů), Halda, Mukwelle, Zifčák (64. Fousek), Miláček (76. Brož), Zarate.

Ve dvou předchozích venkovních utkáních ale B-tým Pardubic prohrál. Nejprve ve středu 9. října v Živanicích 0:2 a pak i v sobotu 12. října v České Lípě 0:3.

Nejproduktivnějším střelcem B-týmu Pardubic je dvacetiletý Daniel Pandula s 5 vstřelenými góly v 11 utkáních. Tři branky vstřelil jednadvacetiletý Dominik Mareš a osmnáctileté levé křídlo s americkým pasem Diego Clemente Hall Zarate. Dvě branky má na svém kontě dvacetiletý Jakub Tecl.

Duel na přírodním trávníku fotbalového stadion Pod Vinicí odřídí jako hlavní rozhodčí zkušený pětačtyřicetiletý Ondřej Černý z Prahy. Na čarách mu budou asistovat jednatřicetiletý Jakub Wulkan z Prahy a osmatřicetiletý Michal Klátil z Českých Budějovic. Delegátem utkání je devětačtyřicetiletý Kamil Schmeiser z Českých Budějovic.

Stínadla TV