Obrázek článku

Permanentky se začnou prodávat 21. června

V tradiční termín, tedy krátce po polovině června, letos konkrétně 21. června, se začnou prodávat permanentní vstupenky na následující ročník nejvyšší fotbalové soutěže. Prodej bude probíhat stejně jako v minulém roce přes internet, dosavadní majitelé permanentek si svou permici budou moci navíc jednoduše prodloužit přes svou aplikaci FK Teplice.

V uplynulé sezóně fanoušci sbírali body za návštěvy jednotlivých zápasů FK Teplice. Pokud dorazili na zápas osobně získali dva body, pokud přes aplikaci přeposlali své místo kamarádovi, tak jeden bod. Od získaných bodů se pak odvíjí cena letošní permanentky, jak už bylo avizováno před sezónou 2023/24.

Ceny permanentek jsou tedy následující podle získaných bodů:

Permanentky se Sklář ID a získaným počtem bodů 27 a více:
Základní: 1200 Kč
GOLD: 2500 Kč
Zlevněná: 600 Kč
Dětská: 50 Kč

Permanentky se Sklář ID a získaným počtem bodů 19 až 26:

Základní: 1500 Kč
GOLD: 3000 Kč
Zlevněná: 750 Kč
Dětská: 50 Kč

Permanentky se Sklář ID a získaným počtem bodů 0 až 18, permanentky bez Sklář ID nebo nově zakoupené:
Základní: 1800 Kč
GOLD: 3500 Kč
Zlevněná: 900 Kč
Dětská: 50 Kč

Zlevněné permanentní vstupenky platí pro ženy, seniory nad 65 let a studenty. Dětské permanentky jsou určeny pro děti do 150 cm. Kontrola zlevněných kategorií bude nově probíhat na turniketech pomocí signalizačního zařízení.

Při prodloužení permanentky a zadání jejího kódu v rámci nákupu se fanouškovi odblokuje cenová kategorie podle bodového zisku dané permanentky. Podrobný návod na nákup nové permanentky či prodloužení stávající jak na webu, tak v aplikaci vydáme před startem předprodeje.

Permanentní vstupenku bude možné zakoupit v elektronické podobě nebo včetně poštovného a následného doručení plastové kartičky. Stejně jako v minulém roce uskutečníme jeden fyzický prodej také přímo na stadionu, který proběhne ve čtvrtek 18. července od 15:00 do 17:00. Tyto permanentky však stejně jako loni nebudou zařazeny do Sklář ID a nebude na ně opět možné sbírat věrnostní body ani další výhody.

I v následující sezóně bude platit, že s permanentní vstupenkou získáváte možnost navštívit všechny domácí ligové i pohárové zápasy (včetně nadstavby), utkání B mužstva. Na permanentní vstupenku můžete rovněž čerpat slevu 10% v Planeo Elektro, využívat akci 1+1 vstupenka zdarma každou středu v Premiere Cinemas Teplice nebo slevu na kopačky a sportovní oblečení v obchodě Fotbal-Sport přímo na stadionu. Permanentní vstupenka GOLD navíc obsahuje poukázky na nápoj a klobásu na utkání.

Pro nový ročník se mírně změní také systém jednorázových vstupenek. Předprodejová cena bude nově platit pouze do půlnoci tři dny před utkáním (v případě sobotních zápasů do středeční půlnoci, v případě nedělních zápasů do čtvrteční půlnoci), poté už bude platit vyšší zápasový tarif. K mírnému zdražení vstupného došlo právě v rámci zápasového tarifu utkání kategorie I, kde bude vstupenka nově stát 350 Kč místo 300 Kč.

Ceny jednorázových vstupenek:
Kategorie I (Sparta, Slavia, Plzeň, Ostrava + nadstavba v rámci skupiny o titul a skupiny o Evropu):
Předprodejová cena (do třech dnů před utkáním) - 250 Kč
Zápasová cena - 350 Kč
Děti do 150 cm - 0 Kč

Kategorie II (ostatní soupeři + nadstavba v rámci skupiny o záchranu):
Předprodejová cena (do třech dnů před utkáním) - 150 Kč
Zápasová cena - 200 Kč
Děti do 150 cm - 0 Kč

V případě, že si nově zakoupíte základní permanentku, tak ušetříte minimálně 1350 Kč než pokud byste si kupovali jednorázové vstupenky za předprodejnou cenu, pokud byste si vstupenky kupovali až v zápasové tarifu, tak úspora bude činit dokonce 2500 Kč.

Stínadla TV