Obrázek článku

Proběhla přednáška Více než fotbal pro mládežníky FK Teplice

V pátek odpoledne se v press centru na Stínadlech uskutečnila přednášková beseda pro hráče dorosteneckých kategorií FK Teplice. Přednáška nesla název "Více než fotbal“ a vystoupili na ní předseda představenstva Pavel Šedlbauer, ředitel klubu Rudolf Řepka, legenda klubu František Franke, CSR manažer Vilém Kunz a šéftrenér mládeže Marek Vait.

Hlavními tématy přednášky byl přístup klubu i jeho vlastníka k etickým otázkám, dlouhodobě snahy vychovat nejen úspěšné sportovce, ale zejména slušné lidi, klubové vize, principy a hodnoty klubu či představení klubových CSR aktivit.


Nejprve tak promluvil Pavel Šedlbauer o prosazování etických principů nejen v AGC, ale také v klubu a obecně ve fotbale. Rudolf Řepka následně mluvil o roli žlutomodré rodiny.

Marek Vait vysvětloval prosazování klubových hodnot do práce s mládeží a hlavní principy fungování mládeže. Vilém Kunz popsal aktivity v klubu v oblasti sociální odpovědnosti, představil Nadační fond FK Teplice a vyzval mládežníky k zapojení do klubových CSR projektů. Naše fotbalistka Simona Perková ve svém videu poděkovala svým spoluhráčkám a klubu za jejich podporu v nelehké životní situaci.

František Franke přiblížil nejen své hráčské působení v našem klubu, ale i to co pro něj teplický fotbal znamená. Na závěr mládežníci shlédli také video s ukázkou fair play ve světovém fotbale.

Stínadla TV