Obrázek článku

Žlutomodré přání potěšilo Matyáše

Dalším hostem Žlutomodrých přání byl dnes devítiletý Matyáš Stříbrný z Mostu. Matyáš dorazil na teplická Stínadla ještě před dopoledním tréninkem a to i se svojí babičkou a dědečkem.

S teplickou ikonou Pavlem Verbířem si nejdříve prohlédl nejen zázemí kabiny A mužstva, ale také ostatní zákoutí teplické AGC Arény. V Síni slávy mu předali ředitel klubu Rudolf Řepka a člen správní rady Nadačního fondu FK Teplice Oldřich Slavík také dres FK Teplice s jeho oblíbeným číslem 10 či další propagační materiály FK Teplice. Následně si Matyáš vychutnal i část dopoledního tréninku. Po jeho skončení se setkal a vyfotil i s celým A týmem.

Na závěr se sešel i se svým největším oblíbencem Mohamedem Yasserem, pro kterého si připravil řadu velmi zajímavých otázek. Díky tomu se například dozvěděl, za jaký zahraniční klub by chtěl jednou hrát, kdo je jeho oblíbeným hráčem či jaké sporty patří k nejpopulárnějším v Egyptě. Mohamed věnoval Matyášovi i několik podepsaných kartiček ze své fotbalové kariéry a také své kopačky a chrániče.

„Jsme velmi rádi, že jsme dnes mohli Matyáše přivítat na našem stadionu a splnit mu jeho velké přání setkat se s jeho největším oblíbencem ve žlutomodrém dresu a zároveň si osobně prohlédnout veškeré zákoutí našeho stadionu," říká CSR manažer FK Teplice Vilém Kunz.

Stínadla TV