Obrázek článku

Nadační fond pořídil Beatce ergonomickou autosedačku

Nadační fond FK Teplice se rozhodl opět pomoci osmileté Beatce, která žije se svou maminkou v Ústí nad Labem.

Beatka trpí kombinovanou dysfázií s poruchou komunikačních schopností. Také navštěvuje paní doktorku na nefrologii, protože má reflux ledvin, díky kterému ji často trápí záněty ledvin. Vedle toho zápasí i s těžkou mentální retardací a byla jí navíc diagnostikována epilepsie.

Pro Beatku zakoupil Nadační fond FK Teplice tentokrát nejen pět velkých balení plenkových kalhotek Pampers Pants, ale také ergonomickou autosedačku.

„Opravdu moc děkujeme za Vaši opětovnou laskavou pomoc, které si velmi vážíme. Beatka vzhledem k hypotonii nemohla mít jen obyčejný podsedák a proto potřebovala novou autosedačku, která je ergonomická. Je moc hezká a zejména jí v ní budu moci v pořádku převážet do školy,“ říká maminka Veronika.


„Jsme velmi rádi, že jsme mohli Beatce znovu pomoci. Pevně věříme, že se jí v ní bude hezky sedět nejen při cestách do školy, ale také například při výletech, která má tak ráda,“ doplňuje člen dozorčí rady Nadačního fondu FK Teplice Oldřich Slavík.



I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.


Stínadla TV