Obrázek článku

Majdalenka na rehabilitačním pobytu v Centru Hájek

Majdalence Adámkové z Teplic, která trpí spinální muskulární atrofií, pomáhají rehabilitační pobyty. Také proto jsme se rozhodli společně i s naším partnerským sportovním klubem HC Verva Litvínov a Rotaract clubem Most spojit finanční síly a podpořit dohromady částkou 51 000 korun její rehabilitace v Centru Hájek.

Zde celé dva týdny Majdalenka s pomocí řady odborníků intenzivně každý den rehabilitovala. „Rehabilitační pobyt v Centru Hájek Majdalence moc pomohl. Udělala zde asi zatím největší pokrok. Dokázala se sama dostat do stoje a s minimální oporou stát několik minut. Ke konci pobytu se dokonce odhodlala stoupnout si bez opory. To vydržela pár vteřin, ale i to je pro nás obrovský posun dopředu. Ještě jednou moc děkujeme, moc pro nás Vaše pomoc znamená,“ doplňuje maminka Martina.


Velmi nás těší, že jsme mohli Majdalence opět pomoci a pobyt v Centru Hájek si hezky užila,“ říká člen dozorčí rady Nadačního fondu FK Teplice Admir Ljevaković.

I Vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV