Obrázek článku

Hráči FK Teplice předávali dárky v teplickém Klokánku a v dětských domovech v regionu

Již tradičně v předvánočním období vyjíždí hráči FK Teplice navštívit děti do dětských domovů v Krupce, Tuchlově, Duchcově a také do teplického Klokánku. Letos s nimi navíc vyrazili i naši fanoušci, kteří se rozhodli splnit dětem jejich přání a zakoupili pro ně dárky. Společně se zaměstnanci klubu či zástupci Nadačního fondu FK Teplice v 15 hodin všichni vyrazili do výše zmíněných zařízení v našem regionu.

Zde strávili krásné úterní odpoledne. Nechybělo společné povídání či zpívání vánočních koled. Navíc hráči B týmu pod vedením nového trenéra Davida Šourka si zahráli s dětmi v Duchcově i florbalový zápas. Také v Krupce opět proběhly tradiční zápasové bitvy ve stolním tenise pod vedením Pavla Verbíře.

Děti měly velkou radost, že nejen díky teplické kabině A týmu, ale i našim fanouškům se mohla splnit jejich přání, ať již šlo o bezdrátová sluchátka, další drobnou elektroniku, zimní boty, mikiny či hračky. Mezi dalšími dárky, které Nadační fond FK Teplice dětem zakoupil za více než 20 tisíc korun, byly opět zejména sportovní potřeby, ať již šlo o sportovní lahve, batohy či fotbalové míče.

„Velmi si vážíme naší vzájemné dlouholeté spolupráce. Jsme moc rádi, že jsme letos mohli udělat dětem z dětských domovů o něco hezčí Vánoce i spolu s našimi fanoušky," říká Martin Kovařík, předseda správní rady Nadačního fondu FK Teplice.

„Děkujeme moc nejen za všechny dovezené dárky, včetně dovezených dresů, ale také za velmi příjemné společné předvánoční setkání. Dětem i nám zaměstnancům udělalo obrovskou radost. Brzy Vám přijedeme zase fandit na Stínadla,“ doplňuje Blanka Stádníková, ředitelka Dětského domova v Duchcově.

Stínadla TV