Obrázek článku

S rokem 2023 se doma rozloučíme v neděli s Olomoucí

Rozloučí se Teplice se svými skvělými fanoušky výhrou? Poslední utkání roku odehrají v neděli v AGC Aréně Na Stínadlech proti Sigmě Olomouc, výkop je stanovený na 15 hodinu.

Sigma je aktuálně na páté příčce, naposledy remizovala 1:1 se Slováckem. „Víme, že podzimní část se chýlí ke konci, my ale chceme veškerou sílu a motivaci poslat do posledních dvou zápasů. Chceme se určitě dostat přes třicet bodů a vytvořit si dobrou pozici do jara. Na to se snažíme nastavit hlavy hráčů a chceme udělat maximum,“ tvrdí Milan Kerbr, vedoucí olomouckého áčka a zároveň asistent hlavního kouče Václava Jílka. „Teplice mají kvalitní hráče. Havelka, kterého si pamatuju ještě z Liberce, dával teď naposledy dva góly. Delší dobu potvrzuje kvalitu Gning, to samé Yasser. V ofenzivě jsou hodně nepříjemní. Musíme si na ně dát pozor. Celkově mají Teplice dobře poskládaný tým a trochu bych řekl, že je překvapení, že v tabulce jsou tam, kde jsou. Podle toho, jak hrají, mohly by pomýšlet i výš, “ soudí Kerbr.

„Skláři" hráli ve středu sněhovou dohrávku v Jablonci, padli 2:3. „Špatně jsme se pohybovali, domácí byli nebezpečnější. Sahali jsme pak minimálně po bodu, ale bohužel jsme nezachytili náběh Chramosty a nebereme ani bod," nebyl trenér Zdenko Frťala spokojený s výkonem svých svěřenců. „S našimi fanoušky se chceme rozloučit třemi body. Uděláme pro jejich zisk vše," zve na utkání záložník Filip Havelka.

Severočeši měli už v Jablonci k dispozici uzdravené Urbance a Filu. Mimo hru je stále Beránek. Zápas budou rozhodovat Marek Radina s Jiřím Křížem a Jiřím Pečenkou, čtvrtým rozhodčím bude Adam Trska. U VARu zasednou Dalibor Černý a Lukáš Machač.

Před utkáním je opět připravena fanzóna na ochozu stadionu, konkrétně od 13:30 pod sektorem 15. Opět bude připravena gamezóna, soutěže pro děti a nově také vyhřívané posezení pro rodiče nebo gulášovka na zahřátí.

Stínadla TV