Obrázek článku

Nadační fond pořídil Stáničce nový invalidní vozík

Nadační fond FK Teplice se rozhodl pomoci Stáničce z Litoměřic, které uhradil doplatek ve výši téměř 19 tisíc korun na nový invalidní vozík.

„Ráda bych za nás obě poděkovala FK Teplice a Vašemu nadačnímu fondu za finanční výpomoc při platbě invalidního vozíku. Ještě si trochu zvykám na nové řízení vozíku, ale nejdůležitější je spokojená dcera, kterási hoví v novém sezení,“ přibližuje maminka Iva.„Jsme moc rádi, že jsme mohli Stáničce a její mamince, která o ní pečuje, pomoci,“ říká členka dozorčí rady Nadačního fondu FK Teplice Alice Tylová.„Stánička se narodila jako zdravé dítě. Až postupem času se začal zpomalovat její vývoj. V šesti měsících byla hospitalizována v Ústí nad Labem na testy a propuštěna s oznámením, že trpí epilepsií. Následovala hospitalizace v Praze na metabolickém oddělení, kde prodělala zástavu srdce při biopsii na noze. V roce nám bylo oznámeno, že máme těžce postiženou dceru, která nebude chodit. Dnes je dcera celkem stabilizovaná, ale bez vozíku se nikam nedostane. Jinak je to usměvavá dívka, ráda výletuje, miluje hudbu. Navštěvuje stacionář, který platím a má také speciální výživu. Nejen proto nám velmi pomohl Váš doplatek na vozík,“ doplňuje maminka Iva.

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV