Obrázek článku

Kompletní informace k zápasu se Slavií

Přinášíme Vám kompletní informace k nedělnímu utkání se Slavií, které se na Stínadlech hraje od 15:00, před utkáním je připravena fanzóna na umělé trávě od 12:00 do 14:00. Zástupci Fanklubu FK Teplice, Mladých sklářů i Sektoru 15 zvou všechny fanoušky FK Teplice ke společnému fandění do sektoru 20 za brankou.

Nákup vstupenek

Předprodej vstupenek probíhá přes internetový systém Enigoo, případně ve všech sběrnách Sazky, kde poběží až do soboty 30. září. Pro internetový předprodej využijte prodejní kanál přes odkazy níže, dle toho, zda jste fanoušky FK Teplice nebo SK Slavia Praha.

Cena vstupenky je v předprodeji do soboty 30. září do 23:59 250 Kč, v den utkání na internetu i na pokladnách stadionu pak 300 Kč. Děti do 150 cm mají v obou případech vstup zdarma, ale je potřeba pro ně mít volnou dětskou vstupenku buď z pokladny nebo z internetového předprodeje. Vstupenku z předprodeje stačí mít v mobilním telefonu, není potřeba ji tisknout.

Pokladny u stadionu budou otevřeny od 13:00. Fanoušci Slavie Praha v dresech, šálách a dalších fanouškovských předmětech mohou vstoupit na stadion vchody G, H (vchody do kotle) a vchodem E (běžní fanoušci na východní tribunu).

Předprodej jednorázových vstupenek probíhá přes tyto odkazy:
Domácí fanoušci!

Fanoušci SK Slavia Praha!

Fanzóna

Před utkání bude pro fanoušky připravená od 12:00 do 14:00 fanzóna na umělé trávě , kde budou DJ Márty Čonin, soutěže s moderátory, skákací hrad, TØDI burger and fries, BOBO Café, promo tým Hitradia, Fotokoutek s Fotonautem, malování na obličej nebo fotbalová aréna s trenéry přípravek.

Příchod na stadion

Stadion bude otevřen od 13:30, kromě tradičních koridorů k turniketům (celkem 20 průchodů na stadion) budou vstupy rozšířeny celkem o dalších 10 koridorů, které budou kontrolovány ručními čtečkačkami. Vzhledem k očekávané vysoké návštěvě doražte na stadion s předstihem. Fanoušci Slavie Praha v dresech, šálách a dalších fanouškovských předmětech mohou vstoupit na stadion vchody G, H (vchody do kotle) a vchodem E (běžní fanoušci na východní tribunu). Fanoušci SKS budou na tyto vchody směřováni i pokud budou mít zakoupenu vstupenku do jiných sektorů stadionu.

Občerstvení na stadionu

Veškeré informace k občerstvení najdete v článku ZDE, níže najdete rovněž plánek rozmístění jednotlivých stánků na stadionu v rámci tohoto utkání.


Akce ukaž komu fandíš

Klub ve spolupráci s generálním partnerem klubu - společností Tipsport si připravil pro fanoušky speciální akci UKAŽ KOMU FANDÍŠ! Hostesky v okolí stadionu i ve fanzóně budou mít připraveny pro fanoušky nalepovací bojové barvy se žlutomodrou tématikou, aby domácí fanoušci mohli ukázat, kdo je na Stínadlech doma!

Pro prvních padesát fanoušků starších osmnácti let, kteří s bojovými barvami přijdou po zápase na info stánek v Galerii Teplice navíc čeká voucher na 100 netů od společnosti Tipsport!


Stínadla TV