Obrázek článku

Informace k občerstvení na nedělním utkání se Slavií

Na nedělní zápas se Slavií se poctivě připravuje také poskytovatel občerstvení v AGC Aréně Na Stínadlech společnost Stalleys Catering. Ta si připravila mnoho novinek pro fanoušky a výrazně posílené občerstvení pro tento exponovaný duel.

Jako omluvu za utkání se Spartou si společnost připravila pro prvních 1000 domácích fanoušků poukaz na nápoj zdarma, který dostanou při vstupu na stadion. Novinkou také bude, že pivo se na všech stáncích nově bude čepovat do kelímků 0,5l se zachování stávající ceny 50 Kč. Zvětší se také klobása, jejíž gramáž stoupne o 30%, ale zachována bude cena 90 Kč.

Na stadionu budou umístěny celkem tři beerjety pro rychlé čepování piva. Jeden bude na ochozu pod sektorem 20, kde sídlí domácí fanoušci, další bude pod sektorem 32 na východní tribuně a poslední, který se povedlo sehnat ve spolupráci s hostujícím klubem, bude umístěn přímo v sektoru hostů pod sektory 38 a 39. Kromě beerjetů bude na hlavní tribuně na ochozu stadionu v blízkosti vchodu B na stadion rovněž přístroj revolmatic pro čepování piva.

Pod sektorem 15 bude na ochozu rozšířená nabídka občerstvení o hranolky a 100% hovězí burger. Pod sektorem 1 na hlavní tribuně pak bude speciální stánek s dětským sortimentem, kde budou k dostání hranolky, limonáda nebo párky v rohlíku především pro dětské skupiny, které jsou nově směřovány do sektorů 1 a 3.

Platba kartou bude možná ve vnitřních stáncích a v sektoru hostů, ale vzhledem k možnému přetížení sítě je preferována hotovostní platba. Kromě stánků s beerjetem bude možné si pivo koupit během hrací doby také od „pivonošů“, kteří se budou pohybovat po tribuně v červených rozlišovačích, aby byli poznat na první pohled.

Stánky s klobásami budou na každém sektoru zleva i zprava od Beerjetu, osazeny budou dvěma pokladními a pro urychlení odbavení budou stánky vybaveny o samoobslužné pulty na kečup a hořčici, kde si každý může nandat porci omáčky sám.

Před utkáním bude připravena od 12:00 do 14:00 fanzóna, kde tentokrát najdou fanoušci stánek TØDI burger and fries z Chomutova, aby si mohli dát dobrý tématický burger. V nabídce totiž kromě výborných domácích hranolek bude Verba burger, Réza burger a ostrý Ljeva burger! Oběd pak bude možné zakončit dobrou italskou kávou ze stánku BOBO Café.

Při příchodu na stadion si budou moci dát fanoušci pivo nebo malinovku také před stadionem u pokladen ve směru od Kauflandu, kde bude fungovat roznos.

Níže najdete plánek rozmístění stánků s občerstvení na celém stadionu.

Upozorňujeme fanoušky, že z bezpečnostních důvodů není možné vydávat PET lahve na stadionu s víčkem.

Předprodej vstupenek už několik týdnů probíhá přes internetový systém Enigoo, případně ve všech sběrnách Sazky, kde poběží až do soboty 30. září. Předprodej probíhá do výše zmíněných sektorů. Fanoušci v hostujících v dresech, šálách a dalších fanouškovských předmětech SK Slavia Praha budou směřováni na východní tribunu vchodem E i v případě, že budou mít vstupenku do jiných domácích sektorů! Pro předprodej využijte prodejní kanál přes odkazy níže, dle toho, zda jste fanoušky FK Teplice nebo SK Slavia Praha.

Rozdělení vstupenek na tento duel bude probíhat podobně jako na zápas se Spartou s malou obměnou. V první etapě budou puštěny do prodeje pro domácí fanoušky sektory 1, 2, 13 a 14 na hlavní tribuně a dále sektory 16 až 29 na jižní a východní tribuně. Pro hosty bude vymezen klasický sektor hostů (sektory 37 až 39) a pro běžné hostující fanoušky sektory 35 a 36. Sektory 30 až 34 budou připraveny do prodeje pro druhou etapu a budou uvolňovány do prodeje podle zájmu o vstupenky z jedné či druhé strany.

Cena vstupenky je v předprodeji do soboty 30. září do 23:59 250 Kč, v den utkání na internetu i na pokladnách stadionu pak 300 Kč. Děti do 150 cm mají v obou případech vstup zdarma, ale je potřeba pro ně mít volnou dětskou vstupenku buď z pokladny nebo z internetového předprodeje. Vstupenku z předprodeje stačí mít v mobilním telefonu, není potřeba ji tisknout.

Předprodej jednorázových vstupenek probíhá přes tyto odkazy:
Domácí fanoušci!
Fanoušci SK Slavia Praha!

Stínadla TV