Obrázek článku

Nadační fond FK Teplice, Konto našeho srdce, a Rotaract club Most pomohly Majdalence

Ve Sportovní hale Most proběhl v minulých dnech tradiční charitativní florbalový turnaj. Cílem bylo pomoci Majdalence Adámkové z Teplic, která trpí spinální muskulární atrofií, a pomáhají jí rehabilitační pobyty. Nadační fond FK Teplice společně s naším partnerským sportovním klubem HC Verva Litvínov a pořadatelem turnaje Rotaract Most se rozhodly spojit finanční prostředky a síly v pomoci malé Majdalence.

Rotaract Most přispěl výtěžkem z charitativního florbalového turnaje částkou 17 000 Kč a stejnou výší přispěl Nadační fond FK Teplice i Konto našeho srdce HC VERVA Litvínov. Šek v celkové hodnotě 51 000 Kč předali za Nadační fond FK Teplice Alice Tylová a Admir Ljevakovič, za Rotaract clubu Most presidentka Michaela Tuzarová a za litvínovský klub Martin Havelka a Libor Weber.

"Jsme moc rádi, že jsme mohli Majdalence opět pomoci,“ říká členka dozorčí rady Nadačního fondu FK Teplice Alice Tylová.

„Neurorehabilitační pobyty v Centru Hájek Majdalence moc pomáhají. Díky nim udělá pár krůčků u opory a my moc doufáme, že je jednou zvládne i sama. Děkujeme za Vaši velkou pomoc “ doplňuje maminka Martina.

I Vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV