Obrázek článku

Nadační fond zaplatil Míšovi intenzivní neurorehabilitace

Nadační fond FK Teplice znovu pomáhal v našem regionu, a to tentokrát patnáctiletému Míšovi z Ústí nad Labem, kterému uhradil intenzivní rehabilitace TheraSuit, v celkové výši 36 500 Kč. Míšu tak brzy čeká čtrnáctidenní rehabilitační pobyt na Armandi Therapy Clinic v Praze.

„Jsme skutečně velmi rádi, že jsme mohli Míšovi a jeho rodině pomoci. Moc jim držíme na jejich dlouhé a náročné cestě palce,“ říká člen správní rady Nadačního fondu FK Teplice Oldřich Slavík.

„Děkujeme Vám moc za Váš laskavý dar, který nám skutečně moc pomůže. Snažili jsme se sami vždy financovat rehabilitace, které byli levnější, jako třeba kraniosakrální biodynamika nebo dětská jóga či feldenkraisova terapie. Michálek se narodil s vrozeným hydrocefalem v 36.tydnu. Postupně se bohužel přidali i další diagnózy jako: epilepsie, strabismus, centrální zraková vada, kvadruplegie všech končetin, centrální hypotonie, těžká mentální retardace. Míša ušel velký kus cesty a bez rehabilitací by nebyl tam, kde je. Dokáže se již posadit, s malou pomoci se otočí a po zemi si taky popoleze. S rukama funguje mnohem lépe, úchop má dobrý a učí se sám napít. Teď je pro nás důležité, aby se udržel v takové kondici, ve které je a za každý malý krůček vpřed jsme moc rádi,“ doplňuje jeho babička, která má Míšu v přímé péči.

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV