Obrázek článku

Aidin Mahmutovič: Góly bych vyměnil za body pro tým

Aidin Mahmutovič si vybojoval v průběhu podzimu zpět místo v základní sestavě a v posledních zápasech se mu začíná dařit i střelecky, v třech zápasech v řadě skóroval a jistě by na to rád navázal i v pátek v Příbrami, ale jak sám říká, góly by vyměnil za body pro tým.

V pátek vás čeká utkání v Příbrami, jaký očekáváš zápas?

"Čeká nás těžké utkání, poslední dva zápasy jsme nezvládli a teď nás čeká utkání venku, kde se nám moc nedaří. Musíme to zlomit a uspět tam."


Příbram se po změně trenéra hodně zvedla...

"Většina týmů po změně trenéra jde nahoru, ale já věřím našemu týmu, máme dobré mužstvo a zápas v Příbrami zvládneme."

Trenér Tobiáš jakoby se s Příbramí hodně zaměřil na defenzivu, protože kromě posledního zápasu na Slavii inkasovali v pěti utkání jen jedinou branku...

"Já myslím, že zase až tolik defenzivně ale nehrají. Určitě však budou bránit a čekat na brejky, my to musíme zvládnout. Zkusíme nedostat góla a uvidíme, jak to dopadne."

Některá média zápas pojímají jako souboj střelců mezi tebou a Jakubem Řezníčkem. Předpokládám, že bys ho chtěl v tomhle duelu trumfnout...

"Chtěl bych určitě nějaký gól dát, ale neberu to jako nějaký souboj. Mám ještě málo gólů, chci dát gól a hlavně pomoci týmu!"

Řikal jsi, že máš málo branek, ale v posledních zápasech góly dáváš. Cítíš, že jde forma zase nahoru a blíží se minulé sezóně?

"Myslím, že ještě 100% forma to není. Sice góly dávám, ale nevyhráváme, takže mě to štve."

Takže bys vyměnil své góly za body pro tým...

"Rozhodně! Body potřebujeme! Čekají nás ještě tři zápasy a musíme udělat co nejvíce bodů, abychom měli pauzu v klidu."

Stínadla TV