Obrázek článku

Petříkovi se společně pomohlo částkou 35 tisíc korun

V minulých dnech mohli fanoušci pomáhat spolu s námi pětiletému Petříkovi z Krupky, který statečně zápasí s nemocí motýlích křídel. Díky společnému úsilí se podařilo celkem pro Petříka získat 35 tisíc korun. Ty budou využity na nákup toho, co podle jeho rodičů v tuto chvíli potřebuje, ať již jde ošetřovací materiál a dezinfekce, speciální oblečení či doplňky stravy.

"Děkujeme moc všem fanouškům, kteří podpořili Petříka prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice či při koupi vstupenek na naše domácí zápasy s Baníkem Ostrava a Slavií Praha. Vedle toho si nesmírně vážíme také pomoci Slavie Praha, která přispěla částkou 10 000 Kč. Ve stejné výši podpořil rodinu Petříka také Nadační fond FK Teplice“, říká CSR manažer FK Teplice Vilém Kunz.

"Moc děkujeme oběma klubům i všem fanouškům, kteří Petříkovi pomohli. Velmi si Vaší společné pomoci vážíme. Finance nám určitě pomohou na nákup řady potřebných věcí pro něj. Péťu je totiž nutné každodenně ošetřovat a převazovat mu kůži a rány na těle, je potřeba velké množství ošetřovacího a zdravotního materiálu. Péťa musí nosit i oblečení, které mu neublíží, tj. z vhodného materiálu, se švy ven, bez knoflíků a cvočků či pohodlné boty, které musí být dostatečně prostorné, aby šly dobře obouvat i s obvazy,“ doplňuje maminka Jana.

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV