Obrázek článku

Permanentky jsou stále v prodeji, připravuje se start předprodeje na Plzeň

Permanentky na nový ročník FORTUNA:LIGY jsou stále v prodeji. Fanoušci si je mohou zakoupit v internetovém prodeji nebo přímo na stadionu.

Ještě ve čtvrtek a v pátek bude probíhat předprodej na stadionu v zákaznickém centru, které bude otevřené ve čtvrtek od 9:00 do 12:00 a od 14:00 do 17:00, v pátek pak od 9:00 do 12:00. V příštím týdnu se pak už prodej přesune do kavárny Café stadion, která funguje ve všední dny ve VIP prostorech stadionu (vstup vchodem k recepci a po schodech nahoru). Ta bude otevřena v následujícím týdnu od pondělí do pátku od 10:00 do 13:00. Prodej permanentek přes internet probíhá ZDE a je možné si objednat elektronickou verzi, kterou si fanoušek uloží do svého mobilního telefonu, nebo klasickou plastovou permanentní vstupenku, která následně přijde poštou.

Během příštího týdne bude také zahájen předprodej vstupenek na utkání Teplie - Plzeň, kterým žlutomodří vstoupí do nového ligového ročníku. Předprodej vstupenek bude probíhat stejně jako v minulé sezóně přes internet ZDE, rovněž bude možné si zajistit vstupenku ve všech sběrnách Sazky.

Stínadla TV