Obrázek článku

Nadační fond FK Teplice pořídil vertikalizační stojan pro Majdalenku

Náš Nadační fond FK Teplice se znovu rozhodl pomoci dvouleté Majdalence z Teplic, které byla v srpnu 2020 diagnostikována spinální muskulární atrofie II. typu. "V minulosti jsme již Majdalence pořídili speciální polohovací sedačku a zároveň i slíbili, že jsme jí připraveni pomoci i v budoucnu, bude-li to třeba. Tentokrát jsme podpořili žádost jejích rodičů o zakoupení vertikalizačního stojanu pro Majdalenku a poskytli finanční dar ve výši téměř 16 tisíc korun," uvedl předseda správní rady Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík.

Pomoci si moc váží i maminka malé Majdalenky: "Velmi děkujeme za pomoc při pořízení vertikalizačního stojanu pro Majdalenku. Je to pro ni zatím jediný a hlavně bezpečný způsob jak se postavit. Vertikalizační poloha je velmi důležitá hlavně pro přirozené fungování orgánů a správnému postavení kyčlí," řekla maminka Martina.

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB. Na kompletní přehled CSR aktivit nejen Nadačního fondu FK Teplice, ale celého klubu za minulou sezonu se můžete podívat v prezentaci ZDE.

Stínadla TV