Obrázek článku

Nadační fond FK Teplice pořídil Tomášovi rehabilitační motomed

Další, komu Nadační fond FK Teplice v minulých dnech pomohl, byl pan Tomáš z Petrovic. Tomáš si ve svých šestnácti letech při skoku do vody zlomil krční obratle a následně ochrnul od hlavy dolů. Po hospitalizaci v nemocnici následovaly pobyty na Spinální rehabilitační jednotce Fakultní nemocnice v Motole a v Rehabilitačním ústavu Kladruby, kde díky pravidelnému cvičení a posilování částečně rozhýbal své ruce.

Pro Tomáše je zároveň nesmírně důležité i protahování a cvičení nohou. Proto nadační fond oslovil s prosbou o zakoupení rehabilitačního motomedu. "Ten mu byl předán zástupci naší partnerské společnosti Rehabcare.cz, která jej díky finančnímu příspěvku Nadačního fondu FK Teplice ve výši 25 500 Kč, pro něj pořídila," říká CSR manažer FK Teplice Vilém Kunz.

Tomáš po úspěšně zvládnuté maturitě nastupuje ke studiu na ČVUT v Praze, protože s ním zde již nebude moci cvičit jeho rodina, tak mu právě rehabilitační motomed může velmi pomoci. "Jsme moc rádi, že jsme mohli Tomášovi pomoci. Je obdivuhodné, s jakou vervou se pere s životními nástrahami. Držíme Tomášovi moc palce na všech frontách, včetně jeho studia na vysoké škole v Praze," popřál mu předseda správní rady Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík.

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV