Obrázek článku

Nadační fond FK Teplice pomohl Věře a Vladimírovi

FK Teplice dlouhodobě spolupracuje s Centrem pro roztroušenou sklerózu Krajské zdravotní – Nemocnice Teplice a snaží se aktivně podporovat lidi z regionu, kteří s touto nemocí statečně zápasí.

Naposledy Nadační fond FK Teplice pomohl dvěma teplickým klientům tohoto centra, přičemž paní Věře zakoupil nový invalidní vozík s podsedákem a panu Vladimírovi speciální sedátko do vany. "Jsme velmi rádi, že jsme mohli aspoň tímto malým způsobem oběma pomoci a že jim darované zdravotní pomůcky usnadní jejich životy," říká předseda správní rady Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík.

Svědčí o tom i slova paní Věry: "Měla jsem se velké problémy se starým invalidním vozíkem. Díky novému vozíku, který mi nadační fond daroval, se mi nejen lépe jezdí, ale zmizely i dřívější bolesti zad po krátkém sezení na vozíku. Vydržím nyní na novém vozíku sedět s malými přestávkami již skoro celý den, což je pro mne veliká úleva."

I v roce 2022 můžete pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB

Stínadla TV