Obrázek článku

Kalendáře FK Teplice na rok 2022 jdou do prodeje

Stolní a nástěnný kalendář FK Teplice na rok 2022 jdou právě nyní do prodeje, k dostání jsou ve Fanshopu FK Teplice na stadionu a také na eshopu fanshop.fkteplice.cz.

Stejně jako v minulých letech bude v prodeji stolní klubový kalendář, v něm najdete fotografie mapující dění v celém klubu. Každý teplický mládežnický tým od nejmladší přípravky až po B mužstvo v něm má svou fotku, nechybí samozřejmě také fotografie A mužstva nebo žen. Cena kalendáře je 199 Kč, v prodeji je ve fanshopu a také ZDE.

Kromě stolního kalendáře bude v prodeji také nástěnný kalendář ve formátu A3, který je tentokrát složený z dvanácti portrétů hráčů A mužstva a legendárních hráčů ve službách klubu na postech trenérů či v managementu. Na portrétech je tak například Zdenko Frťala, Jiří Jarošík, Jan Rezek, Admir Ljevaković nebo z řad hráčů Jakub Mareš, Robert Jukl nebo Tomáš Vondrášek. Cena nástěnného kalendáře je 249 Kč, v prodeji je ve fanshopu a také ZDE.

Do prodeje jde před vánoci také vánoční papír FK Teplice, po loňském modrém balicím papíru, který je stále v prodeji, příchází také žlutý balící papír, v prodeji je ve fanshopu a také ZDE.

Stínadla TV