Obrázek článku

Nadační fond podpořil bývalou zdravotní sestru

Již téměř rok se Nadační fond FK Teplice snaží pomáhat zejména organizacím a osobám v našem regionu, které to potřebují. V minulém týdnu byl předán bývalé sestřičce z ortopedických sálů teplické nemocnice paní Marcele speciální antidekubitní program Alpha (včetně antidekubitní matrace) za více než 26 tisíc korun, který je určen pro léčbu proleženin až čtvrtého stupně.

Na tuto možnou pomoc upozornily nadační fond její bývalé kolegyně z teplické nemocnice. "Pevně věříme, že paní Marcele, která je po několika operacích krční páteře, antidekubitní program pomůže," přeje si Vilém Kunz, člen správní rady Nadačního fondu FK Teplice. "Tato matrace mi velice usnadní žití a pomůže, aby u mě nedocházelo ke zdravotním komplikacím, kterých jsem si za těch dvacet let, co jsem na vozíku, užila víc než dost," děkovala na dálku Nadačnímu fondu paní Marcela.

Nákup antidekubitního programu Alpha proběhl přes společnost Rehabcare, která zajistila také instalaci přímo u paní Marcely. "Děkujeme zástupcům společnosti Rehabcare za skvělou spolupráci v zajištění a přivezení tohoto programu od švédského výrobce," dodává Martin Kovařík, předseda správní rady nadačního fondu.

Pokud i vy máte ve svém okolí příběh, který by mohl Nadační fond FK Teplice podpořit, tak můžete využít kontaktů v sekci Více než fotbal - Nadační fond.

Stínadla TV