Obrázek článku

Nadační fond pořídil Jáchymkovi rehabilitační pomůcku

Nadační fond FK Teplice znovu pomáhal potřebným v našem regionu. Tentokrát udělal radost pětiletému Jáchymovi z Proboštova, pro kterého zakoupil speciální fyzioterapeutickou pomůcku a to cvičebního slona.

Jáchymkovi je 5 let a už od prenatálního období musel bojovat. Krvácení do mozku mu způsobilo atrofii tohoto důležitého orgánu. Následně tato nehoda způsobila dětskou mozkovou obrnu, mentální retardaci, epilepsii, vadu sluchu a celkové opoždění vývoje.

"Jsme velmi rádi, že jsme mohli znovu Jáchymkovi pomoci. Moc mu fandíme a pevně věříme, že i tato cvičební pomůcka mu pomůže při jeho intenzivním rehabilitačním úsilí. Jáchymkovi by zároveň pomohli i další fyzioterapeutické pomůcky, s jejichž pořízením bychom mu též rádi pomohli. Budeme Vám vděčni, když nás v této snaze podpoříte a opět mu společně pomůžeme." říká předseda správní rady Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík.

„Chtěla bych z celého srdce poděkovat Nadačnímu fondu FK Teplice za zakoupení této opravdu skvělé cvičební pomůcky pro Jáchymka. Pravidelně s ní velmi rád cvičí. Moc si toho vážíme,“ doplňuje maminka Marie.

Jáchymka, resp. jeho další rehabilitační úsilí, včetně nákupu dalších rehabilitačních pomůcek můžete podpořit i Vy prostřednictvím transparentního účtu NF FK Teplice 293310060/0300 (do poznámky uvádějte "POMOC JÁCHYMKOVI“).

Stínadla TV