Obrázek článku

Nadační fond věnoval dárky pro děti z dětských domovů a Klokánku

Tradičně v předvánočním období vyjížděli v minulých letech hráči A týmu FK Teplice navštívit děti z dětských domovů na Teplicku a také teplický Klokánek. Vzhledem k tomu, že kvůli Mistrovství světa v Kataru byly tuzemské ligové soutěže přerušeny, nemohlo se toto tradiční prosincové setkání uskutečnit. Někteří hráči a členové realizačního týmu navštívili i přes to v listopadu alespoň teplický Klokánek, kde předali dárky za teplickou kabinu.

Vedle toho také Nadační fond FK Teplice dnes na Stínadlech předal prostřednictvím svých zástupců vánoční dárky pro děti z teplického Klokánku a dětských domovů v Krupce, Duchcově a Tuchlově. "Moc si vážíme dlouholeté spolupráce se všemi těmito zařízeními na Teplicku. Chtěli bychom udělat dětem z dětských domovů o něco hezčí Vánoce. Snad jim naše dárky udělají radost," přál si Martin Kovařík, předseda správní rady Nadačního fondu FK Teplice.

Mezi dárky, které nadační fond dětem zakoupil za více než 20 tisíc korun, byly opět zejména sportovní potřeby, ať již šlo o sportovní tašky, batohy, fotbalové a brankářské rukavice, švihadla, badmintonové rakety či sportovní lahve na pití nebo také dětské stavebnice.

Stínadla TV