Obrázek článku

NADAČNÍ FOND POMOHL HANIČCE Z DUCHCOVA

Nadační fond FK Teplice zakoupil Haničce, která žije s maminkou a svými třemi sourozenci v Duchcově speciální ortopedické sandály. Hanička navštěvuje Základní školu při Dětském domově v Duchcově, s nímž klub dlouhodobě spolupracuje.

To, že Hanička ortopedickou obuv skutečně hojně využije, svědčí i slova ředitelky DD, ZŠ a SŠ v Duchcově Mgr. Blanky Stádníkové: "Moc ráda bych jménem naší žákyně Haničky poděkovala Nadačnímu fondu FK Teplice za finanční dar na pořízení ortopedických sandálek. Hanička, která je postižena dětskou mozkovou obrnou a její chůze je nestabilní, s tendencí chodit po špičkách, využije ortopedické botičky nejen k nácviku stoje, ale hlavně k chůzi za pomoci asistenta nebo s chodítkem."

"Jsme moc rádi, že jsme mohli Haničce opětovně pomoci. Přejeme jí z celého srdce, aby s těmito ortopedickými botičkami prožila krásné prázdninové léto," popřál jí předseda správní rady Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík.

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV