Obrázek článku

Nadační fond pomohl Ivaně

Teplický fotbalový klub a jeho Nadační fond FK Teplice dlouhodobě spolupracuje nejen s Centrem pro roztroušenou sklerózu Krajské zdravotní – Nemocnice, ale i s Roskou Teplice. "Snažíme se spolu s těmito dvěmi významnými regionálními organizacemi alespoň určitým způsobem cíleně pomáhat konkrétním lidem s roztroušenou sklerózou a jejich blízkým. Kromě toho se každoročně aktivně zapojujeme i do dalších akcí na podporu lidí s roztroušenou sklerózou, jako je například Běh s čelovkou v Teplicích, kterého se účastní i naše mládežnické týmy s jejich trenéři," přiblížil Vilém Kunz, CSR manažer FK Teplice.

Další, komu Nadační fond FK Teplice pomohl, byla Ivana z Rosky Teplice, která statečně zápasí s touto nemocí. "Paní Ivaně jsme zakoupili speciální závěsný rehabilitační systém TRX MOVE," upřesnil Martin Kovařík, předseda správní rady nadačního fondu.

Paní Ivana měla ze závěsného systému skutečně velikou radost. "Moc děkuji za schválení a rychlé vyřízení, jste moc hodní. Věřím, že mi cvičební závěsný systém pomůže s rehabilitací a s jeho pomocí se můj zdravotní stav bude držet v přijatelné formě," dodala paní Ivana.

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV