Obrázek článku

Nadační fond FK Teplice pořídil Ládíkovi rehabilitační motomed

Před třemi týdny přišla na Nadační fond FK Teplice žádost s prosbou o rychlou pomoc Ládíkovi z Mostu. Tomu nejen, že v roce 2020 zemřela maminka, ale v následujícím roce mu byla navíc diagnostikována mielitida - zánět míchy. Ládík se i přes to, snaží velmi statečně bojovat s životními nástrahami. Po náročné léčbě byl Ládík v září 2021 převezen do rehabilitačního ústavu v Kladrubech, z něhož se vrátil domů teprve v únoru letošního roku.

Ládík si moc přál domů rehabilitační motomed, aby mohl svým dalším vlastním snažením navázat na absolvovanou rehabilitační léčbu. Nadační fond FK Teplice se proto rozhodl ve spolupráci s partnerskou společností Rehabcare.cz z Teplic mu toto přání splnit. Vybraný rehabilitační motoped byl pořízen i s přispěním výtěžku z aukce reprezentačního dresu Lukáše Marečka, který vydražil fanoušek Teplic Petr Macholda. Ten jej následně dokonce osobně věnoval přímo Ládíkovi.

"Moc děkujeme nejen Petrovi, ale i mnoha dalším našim fanouškům, kteří v minulosti podpořili charitativní projekty Nadačního fondu FK Teplice. Stejně tak chceme moc poděkovat všem, kteří se rozhodli v posledních dnech spolu s naším klubem, skupinou AGC či naším fanklubem pomoci lidem na Ukrajině," doplnil předseda správní rady NF FKT Martin Kovařík.

Zapojit se do sbírky skupiny AGC na pomoc Ukrajině můžete stále prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice 293310060/0300 (do poznámky uvádějte "POMOC UKRAJINĚ").

Stínadla TV