Obrázek článku

Nadační fond FK Teplice opět spojil síly s Kontem našeho srdce pomohl nemocným seniorům

Tentokrát Nadační fond FK Teplice spolu s Kontem našeho srdce HC Verva Litvínov pomohli 197 klientům Domova důchodců v Bystřanech. Domov pro seniory je určen pro klienty od 65 let se sníženou soběstačností, kteří potřebují celodenní pravidelnou pomoc druhé osoby a nelze již tuto pomoc zajišťovat osobami blízkými nebo terénními sociálními službami v jejich domácností.

Účelem projektu bylo zakoupení lehátka pro fyzikální terapii. Jedná se o lehátko, které je určené i osobám se sníženou pohyblivostí, které díky své jednoduchosti zajistí pohodlné léčení. Výhodou je systém posunu, který umožňuje nastavení magnetoterapie v celé délce lehátka. Tento typ terapie je vhodný v akutních stádiích onemocnění i u zánětlivých indikací. Lehátko je součástí vybavení rehabilitace a bude využíván pod vedením kvalifikované fyzioterapeutky.

Lehátko pro fyzioterapii předali za Konto našeho srdce HC VERVA Litvínov Libor Weber s útočníkem Patrikem Zdráhalem a za Nadační fond FK Teplice předseda správní rady Martin Kovařík s dlouholetým kapitánem Admirem Ljevakovičem.

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB.

Stínadla TV