Obrázek článku

Nadační fond FK Teplice pomohl Heleně

Teplický fotbalový klub aktivně spolupracuje nejen s Centrem pro roztroušenou sklerózu Krajské zdravotní – Nemocnice, ale i s Roskou Teplice. "Snažíme se spolu s těmito dvěma významnými regionálními organizacemi alespoň určitým způsobem pomáhat lidem s roztroušenou sklerózou a jejich blízkým," říká Vilém Kunz, CSR manažer FK Teplice.

Další komu klubu pomohl prostřednictvím jeho nadačního fondu byla paní Helena z Rosky Teplice, která statečně zápasí s touto nemocí. Paní Helena potřebovala zajistit rehabilitační cvičení, které ji velmi pomáhá, ale je pro ní již velmi náročné za ním někam dojíždět. "Prostřednictvím společnosti ACME Domácí péče, s.r.o. jsme ji zajistili na dva měsíce ošetřovatelské návštěvy s rehabilitací a to v místě jejího bydliště v Ústí nad Labem," sděluje Martin Kovařík, předseda správní rady nadačního fondu.

O tom, že paní Heleně rehabilitace pomohly svědčí i její slova: "Chtěla bych touto cestou moc poděkovat za finanční dar na rehabilitační cvičení. Hodně mi to pomohlo alespoň na čas ke zkvalitnění mého života."

I vy můžete spolu s FK Teplice pomáhat prostřednictvím transparentního účtu Nadačního fondu FK Teplice: 293310060/0300 vedeného u ČSOB

Stínadla TV