Obrázek článku

​Novým hlavním partnerem klubu se stává společnost Power Plan

V tomto týdnu se povedlo uzavřít smlouvu se společností Power Plan, která se zařadila mezi hlavní partnery klubu. „Jsme velice rádi, že se nám nově podařilo pro rok 2023 získat dalšího hlavního partnera klubu. Děkujeme společnosti Power Plan, která patří mezi významné dodavatele fotovoltaických systémů v ČR,“ říká ředitel klubu Rudolf Řepka.

Logo společnosti Power Plan tak od prvních jarních kol budete moci vídat na zadní části hráčských dresů. „Smlouva je nyní podepsána na jeden rok, ale pevně věříme, že spolupráce bude oboustranně přínosná a že bude pokračovat i v následujících letech,“ dodává obchodní ředitel Přemysl Hruška.

„Jsme nadšeni, že jsme se stali partnery FK Teplice,“ říká majitel společnosti Power Plan Filip Hrdlička a pokračuje: „Již při samotné návštěvě stadionu Na Stínadlech na nás dýchla atmosféra klubu, jeho historie. Už se nemůžeme dočkat až se liga opět začne hrát. Chceme být osobně přítomni co největšímu počtu zápasů a věřím, že společně s fanoušky Teplic zažijeme spoustu zážitků při vítězstvích žlutomodrých.“

Stínadla TV