Obrázek článku

Teplice - Kruoja Pakruojis 2:0 (0:0)

Teplický tým dnes nastoupil od 15:00 místního času proti litevskému vicemistrovi Kruoja Pakruojis. Trenérský tým už dnes mohl po zdravotních problémech do utkání nasadit i Jana Kroba a Benjamina Balázse, kteří vynechali sobotní zápas s Uralem a dnes již odehráli alespoň poločas.

Tepličtí hned v úvodu zápasu svého soupeře zatlačili na jeho polovinu, šance měl především agilní Balázs, jenže finální fáze se nedařila, a tak se skóre zápasu neměnilo. Na druhé straně zahrozila po chybě na levé straně teplické obrany i Kruoja, ale její útočník pálil mimo. Ve třicáté minutě měl velkou šanci po standartní situaci Ivo Táborský, jenže hlavou trefil jen prostor, kde stál brankář.


Do druhého poločasu došlo k několika střídáním a hrozbou pro litevský celek byly standardk zahrávané Romanem Potočným, avšak ani z hlavičkových pokusů se branka neurodila. Prosadil se až v 70. minutě Chukwudi Chukwuma, který využil brejkové sitace rozjeté Václavem Mozolem. Tři minuty před koncem pak Chukwuma přidal ještě druhou branku, když získal balón na levé straně a z úhlu prostřelil brankáře. Žlutomodří si tak ve druhém zápase na Kypru připsali výhru v poměru 2:0.

"Dnes jsme nastoupili v kombinované sestavě, ale po zápase panuje velká spokojenost. Měli jsme dobrý pohyb, hráli jsme dobře v defenzivě. Měli jsme využít šance v úvodu, kdy mohl být zápas už rozhodnutý, pak to bylo dlouho vyrovnané a v závěru jsme využili chyb soupeře, takže spokojenost. ," zhodnotil utkání trenér Zdeněk Ščasný.

Teplice - Kruoja Pakruojis 2:0 (0:0)
Branky:
70. a 87. Chukwuma
Sestava Teplic: Slavík - Vondrášek (60. Hora), Lüftner, Hošek, Krob (46. Mozol) - Takács, Urma - Balász (46. Chukwuma), Táborský (75. Richter), Nivaldo (60. Salami) - Stratil (46. Potočný).

Stínadla TV