Obrázek článku

Ve středu je tu pohár s Plzní!

Už ve středu se znovu otevřou brány teplických Stínadel a nepřijede na ně jen tak ledajaký soupeř. Proti týmu Petra Rady totiž bude stát vedoucí celek ligové tabulky, který je plný reprezntantů - Viktoria Plzeň.

Žlutomodří teď mají před sebou hned trojici zápasů s tímto soupeřem. Po středečním pohárovém zápase s Plzní je čeká volný víkend díky předehrávce se Slováckem, proto dalším zápasem bude až pohárová odveta v Plzni ve středu 15. dubna. Hned 20. dubna se pak na Stínadlech odehraje ligové utkání proti Plzni.


Tepličtí se v sobotním zápas s Mladou Boleslaví naladili na vítěznou vlnu a potvrdit ji budou chtít i ve středečním duelu. "Jsme ve hře v poháru i v lize, takže se budeme snažit na obou frontách,"plánuje Ivo Táborský. V Mar-Exu tentokrát číhají odměny pro fanoušky, kteří dorazí, jsou to ligové kalendáře Gambrinus, plakáty reprezentace nebo kartičky Eugena Salamiho.

Zápas s Viktorií Plzeň se hraje ve středu od 18:00, vstupné je stejné jako na ligová klání, permanentkáři mají vstup zdarma. Otevřen bude celý stadion.

Stínadla TV